Piginneqatigiiffiit

Investeringsår: 2008
Greenland Venture's andel

Procent

30%
Virksomhedens Formål:

Isaksen Design designer og producerer beklædning og tilbehør, med fokus på komfort, funktionalitet og bæredygtighed. Kollektionerne er inspireret af multikulturelle input fra Asien, Den Arktiske Cirkel og den grønlandske åndeverden. Sammen med de specielt udviklede konstruktionsteknikker udvælger Isaksen design materialer, der giver både komfort og bæredygtighed.

Investeringsår: 2013
Greenland Venture's andel

Procent

36%
Virksomhedens Formål:

Inuk Hostel er en virksomhed målrettet turister, som ønsker en fantastisk overnatnings oplevelse, med udsigt mod den flotte grønlandske natur. Her kan du opleve uforglemmelige solnedgange og vinter nordlys, mens du nyder det lækre mad Inuk Hostel kan tilbyde i deres Café.

 

Investeringsår: 2019
Greenland Venture's andel

.

7%
Virksomhedens Formål:

For mere end 45 år siden startede Usisaat med at udføre bohaveflytninger, og i dag råder virksomheden over flere afdelinger og opererer over hele Grønland. Usisaat har fra sin spæde begyndelse haft en holdning til det sociale og miljømæssige ansvar, og det har i høj grad været med til at forme virksomheden, som i dag tager aktivt del i lokalsamfundet med sine visioner og klare holdninger, når det kommer til det globale miljøspørgsmål.

Investeringsår: 2020
Greenland Venture's andel

.

2%
Virksomhedens Formål:

Hudson Resources er et canadisk baseret mine- og efterforskningsfirma med fokus på drift og udvikling af strategiske og kritiske grønne mineralprojekter i Grønland. Hudson Resources har en 10-årig forsyningsaftale med en af verdens førende inden for produktion af E-Glasfiber glasfiber. Minen overholder de strengeste miljøstandarder og bruger ikke kemikalier eller vand til forarbejdning.